Ljuspaneler med EL

Vad är EL? EL står för ElektroLuminans. Det är en strömsnål och smidig teknik för att skapa lysande ytor eller ljuspaneler som det också kan kallas, vissa biltillverkare kallar det för "plasma" vilket är helt fel. Dessa paneler kan användas på en mängd sätt. Allt i från upplysta bilder till balla effekter och animerade reklamskyltar. 

Nu finns också T-shirts med animerade EL-plattor på. Kontakta oss för mer information. Gör som mannen i Darth Vader-dräkten; Använd animerade T-shirts från EPG. Du kan läsa mer om det här.

Helt enkelt lysande!

Tack vare att tekniken dels är utrymmessnål (praktiskt taget inga utrymmeskrav i djupled) och extremt strömsnål (drar betydligt mindre ström än t ex lysdioder) kan tekniken användas till väldigt mycket. Det är nästan så att fantasin är den enda gränsen. 

Om du vill veta mera om tekniken kan du ladda ner och läsa den PDF som finns här. Det är en upplysande artikel skriven av D. Prabakaran i tidningen Electronics for You.

Mer ingående information om vad EPG kan erbjuda kan du hitta på sidorna med produktinformation, och om du ändå inte hittar det där är du hjärtligt välkommen att skicka en förfrågan här.

Välkommen till EPG!

/Sandor Hegedüs

 

meny:

Produkter
Nyheter
Partners
Kontakt

Nyheter:

2006-11-13
Lysande och animerade T-shirts

2005-01-25
Den nya webbplatsen lanseras

2004-09-30
Första leveransdatumEPG Trade & Consulting
070-752 40 80
Rodergränd 5, 175 64 Järfälla
E-mail: